wo, 12-14-2016, 15:43
Nieuws

Voorjaar 2017: start bouw bedrijvencentrum Tholen op bedrijventerrein Welgelegen 

Of u nu net gestart bent met ondernemen, uitkijkt naar iets groters of op zoek bent naar een pand met een betere ligging: Bedrijvencentrum Tholen biedt ook voor úw onderneming interessante mogelijkheden!

Het in 2017 te bouwen Bedrijvencentrum Tholen op bedrijventerrein Welgelegen in Tholen, geeft uw organisatie een professionele en representatieve uitstraling. Het centrum bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen die in totaal bestaan uit 26 verschillende units. De units variëren in grootte, namelijk van 82 tot 428 m2, en zijn zowel te koop als te huur. Het is ook mogelijk om eerst een periode te huren, waarbij later de optie tot koop mogelijk is. Dit kan voordelen bieden bij de financiering. Initiatiefnemers Jurgen van den Eijnden en Cees Nelisse denken dat het bedrijvencentrum veel ondernemers zal aanspreken. "Op deze locatie, met de aanwezige voorzieningen en de flexibele indeling, kunnen ondernemers alle kanten uit. Doordat de units onderling met elkaar gekoppeld kunnen worden en vrij in te delen zijn, is Bedrijvencentrum Tholen een ideale optie voor zowel de startende ondernemer, kleine bedrijven als het mkb, vertelt Cees. Bijkomend voordeel is dat de huur- en koopprijzen in deze regio, vergeleken met de Randstad, relatief laag zijn."

Centrale ligging
Ondernemen in Tholen betekent ondernemen op een centraal gelegen locatie. Het stadje Tholen ligt namelijk precies op de grens van West-Brabant en Zeeland en is hiermee een prima springplank naar Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen. Deze steden zijn via de snelwegen A4 en A58 in een half uur te bereiken. Vanaf Tholen staat u in tien minuten in Bergen op Zoom en zit u binnen vijf minuten op de A4. Mede door de centrale ligging en prima bereikbaarheid kiezen steeds meer bedrijven voor Tholen als locatie van hun bedrijfsactiviteiten. De huidige bedrijven op Welgelegen zijn vooral actief in zakelijke en persoonlijke dienstverlening, agro, bouwnijverheid en techniek. In West-Brabant en Tholen woont een beroepsbevolking met overwegend een middelbare of hogere opleiding en met het juiste arbeidsethos. Bovendien is er een pool van potentiële werknemers die in West-Brabant of op Tholen wonen maar in de Randstad werken. Als werkgever in een file-luw gebied biedt dit interessante kansen.

Voorzieningen
De bouw van Bedrijvencentrum Tholen start in het voorjaar van 2017, vertelt Jurgen. Medio volgend jaar zal het gebouw klaar zijn voor gebruik. Volgens Jurgen ontvangen de huurders en kopers waar voor hun geld: Elke unit beschikt over een eigen meterkast, een betegeld toilet met fonteintje en oprit + eigen parkeerplaatsen. Een bedrijf met balieverkoop behoort tot de mogelijkheden. Het is mogelijk een kantoor en/of verdiepingsvloer te realiseren. Naast een eigen voordeur beschikt elke unit over een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4 meter breed en 4,5 meter hoog, ideaal voor laden en lossen.

Van den Eijnden en Nelisse hebben als doelstelling om op het totale grondoppervlak van 10.000 m² ongeveer 7.000 m² bedrijfsruimte te realiseren, de huidige plannen beslaan zo'n 4.000 m² bedrijfsruimte. Kijk op www.bedrijvencentrumtholen.nl voor impressies, kosten, flexibele huurovereen-komsten en aanvullende informatie. Of neem contact op met ons.

Bron: Hét Ondernemersbelang