De voordelen van zaken doen in Zeeland

Betreed de Nederlandse markt

Er is steeds meer interesse vanuit Belgische ondernemers om te investeren over de grens. Vlaamse steden als Antwerpen, Gent en Brugge liggen op een steenworp afstand. De opening van een vestiging in Zeeland betekent toetreding tot de Nederlandse markt, en zeker wanneer de Belgische markt al goed bedient wordt en verzadigt is, kan het interessant zijn om uit te breiden op Nederland.

Daarnaast is er vrijwel geen sprake van taalbarrière, de werkcultuur is gelijkaardig én de Nederlandse wetgeving biedt heel wat voordelen wat betreft de kostenstructuur en personeel.

Veel bedrijven vonden hun weg al naar de regio vanwege het gunstige economische klimaat, de relatief lage kosten voor ondernemers, goede achterlandverbindingen via congestievrije, multimodale verbindingen, de no-nonsense houding van beroepsbevolking en het goede woon-werkklimaat.

Bereik 500 miljoen consumenten

Zeeland is bovendien strategisch gelegen in een drukbevolkte regio in West-Europa, met havens van wereldformaat. Het is de ideale basis om in korte tijd Europa’s 500 miljoen consumenten te bedienen, evenals uw zakelijke klanten wereldwijd. Zeeland biedt u als ondernemer letterlijk ruimte om te ondernemen, in een persoonlijke, relatief kleinschalige omgeving. Daardoor kunnen we snel handelen en maatwerk leveren, zodat u snel aan de slag kunt.

Vrijblijvend advies op maat

Wanneer u kiest uw bedrijf in Zeeland te vestigen of uit te breiden kunt u bovendien rekenen op goede begeleiding van Invest in Zeeland bij alle vragen die u mogelijk heeft. U profiteert van ons grote regionale netwerk, evenals de contacten die wij landelijk hebben dankzij het feit dat wij onderdeel uitmaken van Invest in Holland.